Boekhouden Spijkenisse

Boekhouden Spijkenisse? Administratiekantoor Zeegers & Leeman is een administratiekantoor met haar vestiging in Spijkenisse (sinds 2009) en is opgericht eind 2007. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. U als ondernemer kunt rekenen op een adviseur die met u meedenkt.

Vanuit de basis – het verwerken en controleren van financiële administraties – streven wij tezamen met de ondernemer naar het meest gunstige resultaat, zowel op bedrijfseconomisch als fiscaal gebied. Wij hechten grote waarde aan contacten met klanten, waardoor wij sneller kunnen inspelen op hun wensen en behoeften.

Ons team bestaat uit 2 administrateurs en een aantal medewerkers. Wij beschikken over ruime ervaring en staan altijd klaar om u van dienst te zijn. Wij volgen cursussen om onze kennis op peil te houden en u te kunnen informeren over de meest actuele ontwikkelingen in uw vakgebied.

Administratiekantoor Zeegers & Leeman is door de belastingdienst erkend en geregistreerd belastingintermediair/-consulent.

Compleet pakket van administratiekantoor Spijkenisse

Administratiekantoor Zeegers & Leeman is gevestigd in het centrum van Spijkenisse. Onze dienstverlening is gericht op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf én particulieren. Wij bieden een compleet pakket van diensten aan u, waaronder online-boekhouden.

Professioneel

Boekhouden Spijkenisse? Administratiekantoor Zeegers & Leeman kenmerkt zich door: directe contacten, een vast aanspreekpunt en veel flexibiliteit. Persoonlijke betrokkenheid bij u als klant en uw onderneming staat bij ons hoog in het vaandel. Vanuit deze persoonlijke betrokkenheid ondersteunen wij u bij uw bedrijfsvoering. Door de grote diversiteit van ons klantenbestand weten wij als geen ander dat geen klant hetzelfde is en door gebruik van de nieuwste software kunnen we ons dienstenaanbod geheel aansluiten op uw specifieke behoeften.

Wij kunnen u op een breed terrein van dienst zijn. Hiervoor werken we onder andere samen met tal van professionals uit de zakelijke dienstverlening, onder wie accountants en notarissen. Op deze website vindt u informatie over wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

Administratiekantoor Spijkenisse
  • Professioneel
  • Flexibel
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Specifiek dienstaanbod
  • Vast aanspreekpunt

MKB

ZZP

PARTICULIEREN

© Administratiekantoor Zeegers & Leeman 2024 - Website & SEO door MH Media Oplossingen